Om butikken

Vi mener at det skal være en oplevelse at handle hvidevarer

Hos Byens Hvidevarer finder du et af Nordens største udvalg af hvidevarer af absolut bedste kvalitet. Vi er dog meget mere end det. Vi er fagmænd med stort F. Vi har mange års erfaring med hvidevarer og prioriterer altid at finde de helt rette hvidevarer til lige netop dine ønsker og behov.

Vi fokuserer primært på skræddersyede løsninger, fordi vi mener, at produktet skal passe til familien – ikke omvendt. Vi står derfor altid klar med gode råd og kyndig vejledning, så du kan være sikker på, at du får den helt rette løsning, uanset om du mangler en vaskemaskine, tørretumbler eller noget helt tredje.

I vores butik kan du gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle vores skønne hvidevarer live – og så kan du spørge os om alt, hvad du overhovedet kan komme i tanke om. Vi vil gerne spørges – om stort og småt, så du kan få et godt indblik i de hvidevarer, der passer til dine ønsker og behov. Hvis vi ikke har det du søger, vil vi gøre alt for at finde produktet til dig

-og når du så har besluttet dig for det produkt der bedst matcher dine behov, matcher vi også laveste netpris. Bedre bliver det simpelthen ikke.

 

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1