Madlavning med induktion
Induktion er en moderne madlavningsmetode, der bruger elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af beholderen, og overfladen af en induktionskogeplade forbliver kølig og berørbar under tilberedningen. Dette reducerer varmetabet og gør madlavningen mere energieffektiv. Med 4 varmezoner får du mere end nok plads til pander og gryder.
QuickStart
Apparatet registrerer automatisk, hvilken varmezone du har placeret din gryde i, så du kan begynde at lave mad på få sekunder. For sikkerheden Smeg også beskyttelse mod automatisk start.
PowerBoost
Spar tid på madlavningen. Denne moderne induktionskogeplade er udstyret med PowerBooster-funktionen for endnu hurtigere opvarmning i alle zoner.
Automatisk pande genkendelse
Med automatisk grydegenkendelse behøver du kun at placere gryden på komfuret, og kogepladen finder automatisk det matchende område.
Resterende varme
Restvarmeindikatoren indikerer, om zonen er varm eller ej, hvilket giver dig mulighed for at bruge restvarme til at opvarme mad hurtigere.
Luk ned
I tilfælde af uventede hændelser holder Smeg øje med dine pander. I tilfælde af overophedning slukker den automatisk.
Kontrolelementer
Induktionskogepladen har 9 effektniveauer og intuitiv betjening.
Nem rengøring
Du kan nemt tørre overfladen af induktionskogepladen af efter at have fjernet pander og pander.
Køkkengrej
Når du laver mad på induktionskogeplade, skal du have gryder og pander med bund i ferromagnetisk metal som fx rustfrit stål. Dette kan tjekkes ved at placere en almindelig magnet i bunden af gryden – hvis den sætter sig fast, kan gryden bruges på induktionskogepladen.